JOSERA Festival with Salmon Храна със сьомга и пиле за израснали кучета без глутен 15кг

Високо съдържание на агнешко месо, подходящо за кучета с високи енергийни...

121,00 лв

Нов

Невероятно лека и ароматна: хрупкавите крокети на Josera Festival със сос на прах предлагат на вашето капризно куче уникално вкусово преживяване, без значение дали ще му предложите храната суха, или намокрена с вода. Балансираната рецепта със сьомга предлага достатъчно количество енергия на активните и спортните кучета. Цяла палитра от лесноусвоими хранителни вещества се грижи за активността и физическото благосъстояние на вашето куче.

Josera Festival се отличава с балансираното съотношение на калция и фосфора , голямо количество витамин C, манган и мед. грижат за здравината на костите и здравето на ставите. Ценните мастни киселини, цинк и мед стимулират здравето на кожата и правят козината лъскава. По този начин тази премиум храна допринася за цялостното витално излъчване на кучето.

Сухата храна не съдържа нито изкуствени оцветители, овкусители, консерванти, нито ГМО. В нея няма също и съставки с алергенен потенциал, като пшеница, захар, соя или млечни продукти. Съдържащото се в храната месо е с най-високо качество и е подходящо за консумация от човека и подлежи, както и всички останали продукти на постоянен контрол на качеството. За да се запазят отличните качества на храната, апетитните крокети са опаковани в практична, затваряща се опаковка AromaSafe.

30 други продукта в същата категория