Вода за уста за кучета и котки

Вода за уста

12,50 лв

Нов

Beaphar Mouth Wash – вода за уста, се добавя към питейната вода на вашето куче или котка за предотвратяване на лошия дъх. Бактерии и хранителни частици, причиняват образуването на плака по зъбите, което води до гниене на зъбите и венците, а от там и поява на лош дъх. Beaphar Mouth Washсъдържа ензими, които се борят с бактериите и намалява образуването на плака.

Този лесен за използване продукт, допълва стоматологичната грижа на вашето куче или котка. Давайте на вашият домашен любимец периодично през деня, така той ще поддържа хигиена в устата през целия ден. Подходящ е за малки кученца и котенца над 6 месечна възраст.

Начин на използване: 10 мл. от водата за уста се добавя в 1000мл. от питейна вода на вашето куче или коте. Възможно е да добавяте повече вода за уста, след всеки следваш път, когато сменяте водата.

Внимание: Съхранявайте на стайна температура и далеч от деца. Не е за човешка консумация. Не използвайте неразреден. Да не се предозира. Разклатете добре, преди употреба.

Състав: деминерализирана вода, ензимна протеза, хлорхексидин, ментол, ехинацея, глицерол, кремофор, цинков хлорид, консерванти, оцветители;

30 други продукта в същата категория