REFLEX Puppy Beef-за подрастващи кученца с телешко месо, 15 кг.

Пълноценна храна с...

69,00 лв

Нов

Reflex Puppy Beef е специално формулирана храна за кучета-бебета (до 12 месеца). Богата на протеин от говеждо месо и с оптимален баланс на мазнини, храната гарантира здравословното развитие на младия организъм. Обогатена с Омега-3, минерали и витамини, стимулиращи правилния метаболизъм и нормалния растеж на костната система.

  • Добавените ленено семе и бирена мая се грижат за балансираните нива на Омега 3&6 и допринасят за здрава кожа и лъскава козина.
  • Богата на говеждо месо, храната е източник на висококачествен протеин и укрепва мускулната структура на кучето.
  • Съдържанието на комплекса CitriStim, богат на MOS (манан-олигозахарид), бета глюкани, имуно-стимулиращи дрожди  и фибри се грижи за здравето на стомашно-чревния тракт и засилва имунната система.
  • Богатото съдържание на органични витамини, минерали и суроватъчен протеин подкрепят имунната система и се грижат за правилното развитие на мускулите, органите и нервната система.
  • Добавената Юка Шидигера намалява неприятните миризми от екскрементите, стимулира усвояването на хранителните вещества и се грижи за доброто развитие и състояние на животните.
  • Добавеният калций се грижи за доброто развитие на костната система и здравето на зъбите.

СЪСТАВ

Преработен животински протеин, пшеница, царевица, животински мазнини, пшенични отсевки, царевичен глутен, изсушена сърцевина на захарно цвекло, аромат черен дроб, сол, ленено семе, суха пивоварна мая. 

Минерали: калций, фосфор, натрий, йод, цинк, мед, калиев хлорид, желязо, селен.

30 други продукта в същата категория