Cats Best Universal - натурална постелка за котки

13,50 лв

Нов

Cats Best Universal - натурална постелка за котки и малки животни 10 литра

Cat's Best Universal, универсалното чудо: Cat's Best Universal е икономичен, базисен екологично чист продукт от серията CAT'S BEST!
Универсалната хигиенична постелка е подходяща за използване при много видове домашни животни и птици като например: за котки, диви и питомни зайци, хамстери, чинчили, фретки, морски свинчета или за много видове птичи - също така и за домакинство, в което се отглеждат различни видове животни. Тази постелка е идеална като допълнителна постеля за по-мокрите места, като например около поилките или в тоалетните на животните и т.н. Растителните пелети Cat's Best Universal неутрализират по естествен начин миризмите и попиват много добре влагата. Независимата комисия за оценяване на продуктите Stiftung Warentest също удостоверява най-доброто качество на продуктите Cat's Best и превъзходното съотношение между цена и качество. 
Убедете се в предимствата:
висока способност за попиване
задържа влагата дълготрайно
абсорбира отлично миризмите
екологична:
100% чисти растителни влакна, изхвърля се като компост и е 100% биоразградима, значително по-малко отпадъци, с естествен аромат - без изкуствени добавки, лека за транспортиране

30 други продукта в същата категория