Royal Canin LABRADOR PUPPY 12кг

Храна  за порода  Лабрадор Ретривър  до 15 месечна възраст

141,00 лв

Нов

  • Контролиран растеж: оптимално съдържание на протеини с балансирано добавяне на калций и фосфор подпомагат хармоничното изграждане на костите
  • Оптимално тегло: ниското съдържание на мазнини (14%) и L-карнетин за ускоряване на метаболизма помагат на Лабрадор Ретривъра да достигне идеалното тегло. Специалната плътност и форма на крокетите, както и рецептата с ечемик и индийски живовляк, бързо дават усещане за ситост.
  • Подсилване на ставите: Храната Royal Canin Breed Лабрадор Ретривър 33 подсилва ставите и така помага да се изгради стабилна костна система от малките кученца. Подхранващите хрущялите вещества хондроитин сулфат и глюкозамин забавят тяхното изхабяване и стимулират регенерирането на хрущялните клетки. Омега-3 мастните киселини EPA и DHA действат противовъзпалително, а манган и антиоксидантен комплекс предпазват от окисляване.
  • Силна имунна система: специален антиоксидантен комплекс помага на естествени съпротивителни сили и на изграждането на силна имунна система при кутретата.
  • Лесна смилаемост: с помощта на пребиотици и индийски живовляк се постига балансирана чревна флора

30 други продукта в същата категория