Репелентен шампоан Beaphar 250мл

Репелентен шампоан Beaphar Flea Shampoo с маргоза и лавандула, 250...

11,20 лв

Нов

Беафар шампоан против бълхи

Предназначен е за кучета и котки над 12 седмична възраст. Съдържа екстракти от  маргоса 0,4% и лавандиново масло 0,04%.

Този шампоан трябва да бъде използван като част от ефективната програма за контрол върху бълхите.Бълхите прекарват главна част от жизнения си цикъл в леглата на Вашите  домашни любимци, в килимите или меките мебели, само някой от зрелите бълхи живеят по самите животни.

Намокрете козината с топла вода(избягвайте очите,носа и устата).Приложете  чрез масаж препоръчителната  доза  за употреба.Оставете приблизително 3 минути.Избършете козината със суха кърпа.На животното трябва да му бъде топло,докато напълно изсъхне, като по този начин ще предотвратите  простудяване. За котки и малки породи кучета използвайте 30мл от шампоана.

Предупреждение: Причинява сериозни  очни раздразнения.Да се пази далеч от деца. Прочетете етикета преди употреба.Внимателно си измивайте ръцете след употреба.Носете защитни ръкавици при употреба.Ако получите раздразнение на очите, веднага се консултирайте  с  лекар.Ако препаратът попадне в очите, изплакнете хубаво, ако носите  лещи  ги махнете и продължете да изплаквате.

Препоръки: За употреба само за животни.За котки и за кучета над 12 седмична възраст.Да не се използва при болни, възстановяващи, бременни или кърмещи животни или такива които са под 12 седмична възраст.Да не се използва повече от два пъти седмично.След като сте третирали домашното животно в следващите 7 дни не е подходящо да се използват  други продукти за борба с бълхите.Да се използва спрямо указанието на етикета.Да се измиват ръцете преди и след употреба на шампоана.Да се съхранява в оригиналната опаковка.Да се държи далеч от деца, на сухо и проветриво място при температура под 25C, да се избягва контакт с очите.

30 други продукта в същата категория