Josera Dog Optiness 15kg

Храна за израстнали кучета с агнешко и картофи

ПРОМОЦИЯ ДО...

129,90 лв

Нов

Създадена за четириноги с претенции: балансираната рецепта на Josera Optiness е съставена без царевица и благодарение на пълноценните си съставки успява да задоволи и най-високите изисквания, що се отнася до вкус и усвоимост. Тази премиум суха храна съдържа агнешко и птиче месо, тя е лесносмилаема и се радва на особено добър прием сред кучетата. Крокетите са специално направени, така че да са подходящи за захапката на кучетата от средните и големите породи.

Умереното съдържание на белтъчини се грижи за това органите на вашето нормално активно куче да не са подложени но прекалено голямо натоварване. Освен това балансираното съотношение на калция и фосфора, в комбинация с добавения витамин C, манган и мед се грижат за здравината на костите и здравето на ставите. Съдържащите се витални съставки L-карнитин и таурин спомагат за укрепването на сърцето.

Josera Optiness не съдържа нито изкуствени оцветители, овкусители, консерванти, нито ГМО. Както и всички останали продукти от Josera и тази храна не съдържа съставки с алергенен потенциал, пшеница, захар, соя или млечни продукти. Съдържащото се в храната месо е с най-високо качество и е подходящо за консумация от човека и подлежи, както и всички останали продукти на постоянен контрол на качеството. За да се запазят отличните качества на храната, апетитните крокети са опаковани в практична, затваряща се опаковка AromaSafe.

30 други продукта в същата категория