намордник Baskerville Ultra 03

 подходящ за коли, бултериер

35,90 лв

Нов

Патентованият модел на д-р Роджър Мъгфорд (най-известният специалист по поведение на кучето в Англия) защитава от агресивно поведение, но в същото време е комфортен за кучето. Сигурно двуточково захващане и възможност за прикрепване към нашийника. В същото време с възможност за даване на лакомство при добро поведение.

Изключително здрав и издръжлив, но с мека и удобна структура. Здравите ленти осигуряват сигурност на муцуната като разполагат и с още две допълнителни точки за сигурност. Подсигурителна лента, която се захваща за стандартния нашийник на кучета. Мека неопренова подложка за по-голям комфорт. Допълнителна каишка, която се свързва към задната част на намордника.

Позволява на кучето да диша, да пие и да се храни.

Сега вече и с някои подобрения за още по-голям конфорт на кучетата. Изключително удобен и четириногото почти не усеща, че го носи, защото без проблем може да си отваря устата и да пие вода. А можете и да му давате малки награди по време на тренировка. Също така е много лесен за поставяне благодарение на новата закопчакла за бързо и лесно захващане. А каишката от лента вместо предишната метална катарама е страхотна, защото приема формата на лицето за по-голямо удобство на животното.  Самият намордник пък ви осигурява спокойствие и супер защита. Здравата термопластична гума гарантира безопасност във всички сигуации.

30 други продукта в същата категория