JOSERA Special Family Plus Храна със сьомга и птиче месо за бременни, кърмещи и в период на отбиване кучета без глутен 15 кг

Супер премиум храна със специална хранителна формула за женски...

129,00 лв

Нов

Josera Family е специално съобразена с хранителните потребности на кучетата по време на бременността и в периода на кърмене, но може да послужи и като храна за палета. Продуктът предлага повишено съдържание на калории и протеини, както и съобразена с периода преди и след раждането комбинация от хранителни вещества и антиоксиданти. Ценните съставки подпомагат развитието на палетата в утробата на майката и след раждането (чрез кърмата).

Освен това малките крокети са подходящи и за палета сукалчета. Крокетите могат да се накиснат в мляко или вода и улесняват свикването с твърдата храна. Ценните мастни киселини от сьомга стимулират развитието на мозъка. Богатата на протеини рецепта подпомага изграждането на силна мускулатура с минимално количество мазнини през периода на растеж. Тауринът и L-карнитинът са важни за сърдечната дейност хранителни вещества и са полезни както за майките, така и за палетата.

Специалната храна на Josera не съдържа глутен и е особено подходяща за страдащи от хранителни непоносимости кучета. Продуктът съдържа изключително само пълноценни съставки, без изкуствени оцветители, ароматизатори, консерванти и ГМО. Птичето месо, както и всички останали съставки са подложени на стриктен контрол на качеството и са годни за консумация и от хора. За да се запазят отличните качества на храната, апетитните крокети са опаковани в практична, затваряща се опаковка AromaSafe.

30 други продукта в същата категория