Общи условия Зоо Рай онлайн магазин

Общо условия

Регистрация

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез магазина за електронна търговия ЗОО РАЙ , може да се регистрира като попълни своят имайл адрес и ние ще потвърдим регистрацията след което ще получите имайл със своята индивидуална парола за достъп.

Чрез създаването на клиентски профил, регистрираното лице придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в магазин ЗОО РАЙ и изразява съгласието си с настоящите Общи условия за пазаруване в магазина.

Можете да направите поръчка при нас без да се регистрирате като си въведе данни за доставка и отново потвърдите за вашето съгласие с общите ни условия

Магазин ЗОО РАЙ  си запазва правото да отказва достъп, да прекратява регистрация на клиент, да премахва или редактира съдържание, или да отказва изпълнение на поръчки по свое усмотрение. Ако бъде отказана поръчка, то ще бъде без разход за Клиента.

Пазаруване

Когато правите поръчка за закупуване на продукт от магазин ЗОО РАЙ ние Ви изпращаме e-mail, потвърждаващ приемането й, след което наш представител се свързва с Клиента по телефона ви или на оставеният от вас имайл, за да ви уведоми за:

наличността на поръчаните артикули (включително размер, цвят и други)

цената за доставка на стоката

ден за доставка на стоката

Цена и плащане

Цените на стоките са в български лева с включен ДДС

Плащането може да се извърши в брой при доставката

Доставка

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма Спиди до офис на Спиди или адрес на клиента 

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на продукта. Средният срок за доставка е 3 (три) работни дни. Срока за доставяне на продуктите е от 1 до 4 ри работни дни,като поемаме ангажимент при наличност и възможност да изпратим възможно най- рано продуктите. В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът може да се удължи, за което своевременно ще бъдете уведомени.

Връщане на стоката

При получаването на заявката клиента ще има право да отвори пратката преди да я плати и да види артикулите с изключение на чувалите с храна за животни ,които ще са фабрично пакетирани.

Клиента има право още при доставка до откаже стоката като заплати разходите за обратната куриерска услуга до търговеца.

Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от закупените стоки в срок от 14дни, считано от деня на получаването на стоката. В този случай стоката трябва да бъде върната в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. Разходите по връщането на стоката са за сметка на Клиента.По желание на клиента ще му бъде възстановена сумата с наложен платеж или може да си избере друг артикул.Ако желаете да замените с друг артикул предварително трябва да ни уведомите на нашият имайл-info@zoorai.net

Блокиране на вашата регистрация като наш потребител(клиент)

Спрямо нашите вътрешни правила вашата регистрация може да бъде блокирана в следните случаи:

-при направени 2 поръчки от нашият сайт и неявяване в офис на куриера за получаване на пратката или при отказ на пратката без основателна причина.При разминаване на стоката или проблем с доставката винаги можете да се свържете с нас за изясняване на проблема

-при регистриране на грешен или неточен адрес на доставка

Защита на личните данни

Магазин ЗОО РАЙ се задължава да използва личните данни на клиентa единствено и само за целите, предвидени в настоящите Общи условия.

Снимки, илюстрации и описание на продукт

Публикуваните в този сайт описание и снимки на продукти са само за общи информационни цели. За да е сигурен, че продуктът отговаря точно на изискванията му, Клиентът трябва да се осведоми за конкретните характеристики чрез сайта на производителя или да се обърне към нас с въпрос с удоволствие ще съдействаме и дадем информация